3 Mayıs 2010 Pazartesi

Fenerbahçe'nin Mutluluğu

"Mutlu sona ulaşmak istiyoruz"
Fenerbahçemizin Eskişehirspor karşısındaki 2. golünü kaydeden oyuncumuz Özer Hurmacı maç sonrası "Final maçlarımızdan biriydi, kazanmamız gerekiyordu. Eskişehir çok iyi savunma yapan bir takım. Golü bulana kadar zorlanacağımızı biliyorduk. İlk golü frikikten bulduk özgüvenimiz arttı, kombinasyonlar yaptık. Mutluyuz. Geriye 1 kupa, 2 lig finali kaldı. Hepsini kazanıp mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Bursa’nın maçları bizi ikinci planda ilgilendiriyor. Taraftara teşekkür etmek istiyorum. Zaman zaman biz yorulduk ama onlar hiç yorulmadı. Bizi ayakta tuttular" şeklinde açıklama yaptı.

“Liderliği devam ettirdiğimiz için mutluyuz”
Turkcell Süper Ligi’nin 32. Haftası’nda Fenerbahçemizin Eskişehirspor ile yaptığı ve 2-0 kazandığı karşılaşma sonrasında oyuncularımızdan Diego Lugano, şunları söyledi: "Hızlı başladık. Pres yaparak başlamak, önde başlamak ve topu göstermemek ilk hedefimizdi. Bunu da başardık. Rakibi iyi kontrol ettik, pas hatası yapmadık. Orta saha kontrolünü de alınca golleri bulduk. 2. golü bulunca rahatladık ama 3 veya 4 de olabilirdi. Yine de bugün önemli olan kazanmaktı. Bu nedenle ve liderliği devam ettirdiğimiz için çok mutluyuz."

"Baskı, bizi daha güçlü yapıyor"
Teknik direktörümüz Christoph Daum, Eskişehirspor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu. Daum, "İlk yarıda yüksek tempoyla oynadık, erken baskı kurduk, rakip takımın sahasında oynadık oyunu. İlk dakikadan itibaren herkesin kazanmak istediğini gördük. Gerçekten de herkes, hedefe ulaşabilmek için her şeyi yapıyor" diye sözlerine başladı. Daum, "İkinci yarıda paslaşmalar biraz daha düşüktük ama yine de pozisyonlar ürettik. Buna karşın önemli olan takımın karakteri. Defansta gol yememek için her şeyi yaptık. Kalemizi gole kapattık geçen haftalardaki gibi. Önemli olan takımın bu anlayışı; 2-0’a rağmen defansta sağlam oynayabilmek" diye konuştu.
Daum, takımımızın uzun zamandır baskı altında olduğuna dikkat çekerek "Haftalardır bir baskı altındayız ama bu baskı bizi daha güçlü yapıyor, takım daha konsantre oluyor. Seviyoruz sanırım biz bu baskıyı. Bursaspor’un kazanması da iyi oldu. Çünkü bu baskı sürüyor. Seviyoruz bu baskıyı" diye konuştu. Daum, "Yarış son maça kalacak. Haftaya Bursaspor hükmen galip geleceği için her şey son haftaya kalacak" diye sözlerini tamamladı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder