19 Kasım 2009 Perşembe

20 kasımda vizyona girenler

The Twilight Saga: New Moon
Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay
Yönetmen: Chris WEITZ
Oyuncular: Kristen STEWART, Robert PATTİNSON, Ta
ylor LAUTNER, Ashley GREENE, Peter FACINELLI, Dakota FANNİNG
Süre:130 dakika
Özet:Yeni ayda aşk ve gerilim biraz daha artıyor cullen ailesi Bella'nın doğum gününü
kutlamakistiyor ama Bella ısrarla karşı çıkıyor çünkü yaşlanıyor.Cullenların evinde doğumgünü kutlarken hediye paketinin biri Bella'nın elini keser ve ailenin yeni vejeteryanı Jasper dayanamıyıp saldırır.Bunun üzerine Cullen ailesi Bella ve Edward'ın iyiliği için forkstan ayrılmaya kara verir. Bunu kaldıramayan bella artık hayatı umursamamaya başlar..

7 Kocalı Hürmüz
Yönetmen: Ezel AKAY
Oyuncular: Nurgül YEŞİLÇAY, Mehmet Ali ALABORA, Erkan ÇAN, Sarp APAK, Gülse BİRSEL, Cengiz KÜÇÜLAYVAZ, Ezel AKAY, Öner ERKAN
Özet: 800'lü yılların sonlarında İstanbul Taşkasap’ta yaşayan Hürmüz, değişik mesleklerden altı kişiyle hiçbir yasal yanı olmadan evlenmiştir. Her kocasını haftanın bir günü ağırlamakta, gönüllerini hoş etmekte, onlardan hediyeler almakta ve ekonomik sorunlarını çözmektedir. Ancak, onun gönlü berber eşinin dükkânında gördüğü doktordadır. Bir hastalık uyduran Hürmüz doktoru da evine getirtir. Doktor da ona âşık olur... Bu andan sonra doktor ve Hürmüz, kendilerini karmaşık olduğu kadar, gülünç gelişmeler karşısında bulurlar.


Cloudy With A Chance Of Meatballs / Köfte Yağmuru
Yönetmen: Phil LORD, Chris MILLER
Seslendirenler: Bill HADER, Anna FARİS, James CAAN, Andy SAMBERG ve Neil Patrick HARRİS / Arda AYDIN, Nüvit CANDANER, Aysun TOPAR, Sezai AYDIN, Pali Ekber
DİRİBAŞ
Süre: 90 dakika
Özet:İnsanların size ne yiyip ne yiyemeyeceğinizi söylemelerinden bıktınız mı? Her gün aynı sıkıcı yiyecekleri midenize doldurmak zorunda olmak sizi hayal kırıklığına mı uğrattı? İstediğiniz yemeği istediğiniz zaman sipariş edebileceğiniz günü mü bekliyorsunuz? Eh, bekleyişiniz sona erdi. 2009 yılında, Köfte Yağmuru‘yla doymaya hazır olun. Sevilen çocuk kitabından uyarlanan destansı boyutlardaki bu komik macera, yiyeceğin gökten yağmur gibi yağdığı bir kasabayı anlatıyor!
Kurtar Vadisi: Gladio
Yönetmen: Sadullah ŞENTÜRK
Oyuncular: Musa UZUNLAR, Tuğrul ÇETİNER, Ali Rıza SOYDAN, Ayfer DÖNMEZ, Ali
BAŞAR, Mehmet ARAS
Süre: 1 saat 59 dakika
Özet:Türkiye'nin yakın tarihine etki eden olayları anlatan filmde: 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın zehirlenmesinin Musul ve Kerkük’e girmesiyle ilişkisi ele alınıyor. Filmde ayrıca, Cem Ersever, Gladio’nun hangi gerçeğini öğrendiği için öldürüldü? Kim Washignton’d
an gelen telefonla darbe girişiminden vazgeçti? Apo suikastini Gladio nasıl önledi? 28 Şubat süreci bin yıl sürecek iken 5 yılda nasıl sona erdi?” gibi Türkiye tarihini derinden sarsan sorulara ışık tutuluyor.

A Christmas Carol / Yeni Yıl Şarkısı
Yönetmen: Robert ZEMECKIS
Oyuncular: Jım CARREY, Gary OLDMAN, Robin Wright PENN, Colin FIRTH, Cary ELWES
Süre: 96 Dakika
Özet: Charles Dickens'ın her zaman güncelliğini koruyan ünlü Noel hikayesinin yeni versiyonu.Scrooge inatçı, cimri ve huysuz bir adamdır. Çok zengin olmasına rağmen paylaşmayı bilmez. Onu mutlu etmek neredeyse imkansızdır. Noel akşamı üç hayalet onu ziyaret eder ve Scrooge'a eskiden nasıl bir insan olduğunu, bugününü ve değişmediği takdirde gelecekte onu nelerin beklediğini göstermeye başlarlar. Scrooge değişmesi gerektiğini anlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder